Rooi Blaost

Stichting Rooi Blaost is opgericht in 2023 en heeft in 2024 voor de eerste keer een heus kapellenfestival in het centrum van Sint-Oedenrode georganiseerd. Dit unieke evenement, genaamd “Rooi Blaost”, heeft als doel om de muzikale cultuur te vieren en een onvergetelijke dag vol entertainment te bieden aan de inwoners van Sint-Oedenrode en omliggende gebieden uit Meierijstad. Er was tijdens de eerste editie plek voor maar liefst 35 blaaskapellen, ook voor de komende edities zal er plek zijn voor minimaal 35 kapellen! Een ultieme gelegenheid voor deelnemende kapellen om zich te laten horen aan de inwoners van Sint-Oedenrode, Meierijstad of andere bezoekers van buitanaf. Er is tenminste een wedstrijdklasse, een leutklasse, een seniorenklasse en een jeugdklasse waarop ingeschreven kan worden.

Voor dit unieke, jaarlijks terugkerende evenement op de laatste zondag van mei werken wij met een team van circa 120 vrijwilligers die er voor zorgen dat kapellen en bezoekers een topdag beleven! Zonder de inzet van onze vrijwilligers zou het organiseren van Rooi Blaost niet mogelijk zijn.

Wil jij helpen?
Om Rooi Blaost jaarlijks mogelijk te maken zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die muziek leuk vinden, maar het ook leuk vinden om actief met de aanwezige muzikanten bezig te zijn.

Dus, wil jij graag maatschappelijk bezig zijn en een leuke dag hebben? Meld je hieronder dan aan als vrijwilliger en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij zijn op zoek naar onderstaande vrijwilligers:

  • Kapelbegeleiders
  • Podiumpresentatoren
  • Op- en afbouwploeg
  • Bemannen van de infostand
  • Muntverkoop
  • Bemannen wegafzetting

Meld jezelf hieronder aan als vrijwilliger voor 2025!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voor welke taken wil jij je opgegeven als vrijwilliger?