Rooi Blaost

Stichting Rooi Blaost is opgericht in 2023 en zal in 2024 voor de eerste keer een heus kapellenfestival in het centrum van Sint-Oedenrode organiseren op zondag 26 mei 2024 van 12.00 uur tot ca. 18.30 uur. Dit unieke evenement, genaamd “Rooi Blaost”, heeft als doel om de muzikale cultuur te vieren en een onvergetelijke dag vol entertainment te bieden aan de inwoners van Sint-Oedenrode en omliggende gebieden uit Meierijstad. Er is tijdens deze eerste editie plek voor maar liefst 30 blaaskapellen! Een ultieme gelegenheid voor deelnemende kapellen om zich te laten horen aan de inwoners van Sint-Oedenrode, Meierijstad of andere bezoekers van buitanaf. Ons kapellenfestival start om 12.00 uur en zal omstreeks 19.00 uur afgelopen zijn. Er is tenminste een wedstrijdklasse, een leutklasse, een seniorenklasse en een jeugdklasse waarop ingeschreven kan worden.

Voor dit unieke, jaarlijks terugkerende evenement zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die muziek leuk vinden, maar het ook leuk vinden om actief met de aanwezige muzikanten bezig te zijn.

Wil jij graag maatschappelijk bezig zijn en een leuke dag hebben? Meld je hieronder dan aan als vrijwilliger en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij zoeken op dit moment nog vrijwilligers voor:

  • Opbouw en afbouw
  • Kapelbegeleider
  • Bemannen infostand
  • Muntverkoop
  • Podiumpresentator
  • Bemannen wegafzetting

Meld jezelf hieronder aan als vrijwilliger voor 2024!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voor welke taken wil jij je opgegeven als vrijwilliger?