Rooi Blaost

Zsa Zsa Zsoe

Inmiddels is carnavalsband Zsa Zsa Zsoe niet meer weg te denken uit Nuenen en omstreken! De muzikanten vallen dan ook flink op met hun roze en oranje outfits. De muziek is niet alleen de alledaagse carnavalsmuziek. Feestmuziek wordt afgewisseld met popmuziek, gouwe ouwen met nieuwe nummers. De muzikanten zien er fris en gezellig uit en zo klinken ze ook!

Dit (carnavals)seizoen bestaat de band 21 jaar! Ooit zijn de leden begonnen als jeugdband. Toen nog schattig en onervaren. Inmiddels een volwassen band met eigen identiteit. Niet over het hoofd te zien!

Voor en tijdens de carnaval is Zsa Zsa Zsoe weer veel te vinden in Nuenen c.a. Zo zit het clubje al jaren in de bak bij de tweede Zwamavond en de prinsenreceptie. Kun je geen genoeg krijgen van deze roze en oranje muzikanten: kom een dansje maken of een biertje drinken tijdens één van de optredens.

Niet alleen muziek maken zit de band in het bloed, ook meedoen met de carnavalsoptochten van Gerwen en Nuenen is vaste prik. Als kleurrijke loopgroep zijn er al een hoop prijzen in de wacht gesleept en is er al veel publiek vermaakt. Het thema wordt tot in de puntjes uitgewerkt met dansjes, kostuums, muziek: Zsa Zsa Zsoe maakt overal een feestje van! Ook dit jaar was de groep weer in de optochten te bewonderen, met veel roze, glitter en glamour. 

Plaats: Nuenen
Klasse: Leutklasse
Leden: 15

Klik hieronder op de social media buttons om meer van deze kapel te weten te komen!

Speelschema

Optreden TijdPodium
113.20 uurLocatie 7 (de Beurs)
214.40 uurLocatie 8 (Dommelzicht)
316.00 uurLocatie 6 (Ons Thuys)
417.20 uurLocatie 5 (‘t Straotje)